Automobilio Antena Jeep Wrangler JK JKU 2007-2018 JL JLU 2018 2019 Juoda Guma Antenos Stiebo AM FM Signalo Stiprintuvas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Automobilio Vario Antena Jeep Wrangler JK JKU 2007-2018 JL JLU 2018 2019 Juoda Guma Antenos Stiebo AM FM Signalo Stiprintuvo Aprašymas: Antenos neturės įtakos jūsų ryšiai su Onstar, "Bluetooth", GPS naršymų arba Sirius XM radio, kaip ir tuos, Palydovinio ryšio paslaugas ir naudoti atskirą anteną savo automobiliui.Įmontuoti-Tinka visiems Jeep JK, JKU, JL & JLU Wranglers 2007-2019 (netiks vyresnio amžiaus, Skirtų Visureigių) Puikiai tinka vartotojams, kurie naudoja "Bluetooth" arba Pagalbinis garso įėjimai, Antenos Gumos 6" Colių Pakeitimo "Jeep" JK & JL Antenos.LENGVA ĮDIEGTI -PLUG-N-PLAY diegimo, o tai reiškia, kad varžtai ant jūsų esamos antenos tvirtinimas (tiesioginis bolt-on dalis, nėra jokių laidų dalyvavo) ir trunka minutę padaryti rankomis, nereikia Jokių įrankių!Premiun Kokybės nerūdijančio plieno Medžiagos+Premium Gumos išorinis statybos oro pasipriešinimo & ilgaamžiškumas .tai atrodo, laikyti jį, sumaišytus su jūsų Džipas, tuo pat metu suteikiant jūsų puikų signalo priėmimo.Pakeisti savo negraži gamyklos metalo veleno antena su šiuo stilingas, tačiau funkcinės, žemo profilio guma antenos.Neleisk, kad jūsų 31 colio gamykloje įdiegti blokuoti savo nuomonę ir riboti savo keliones.Antennax 6 colių pakeitimo antenos teikia tas pačias priėmimo kokybė, o išlaikyti iš savo nuomone.Su plug-n-play diegimo, jūs galite užsukti į savo naują antena vos minutę ir grįžti tuose keliuose!Tinka: Už Jeep Wrangler 2007-2018 JK JKU Už Jeep Wrangler 2018 2019 iki JL JLU Medžiagos: Itin Laidžios Vario, Laidas Padengtas Automobilių Klasės Gumos pakuotę Įeina: 1 x Antenos

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Elektrenutritonas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Elektrenutritonas.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: wrangler jk, jeep wrangler, automobilių rc, jeep wrangler tj, jeep wrangler jk, jeep cherokee xj, ragana wika, led jeep wrangler jl, džipas priedai vaikinai, jeep yj

Šalis/Regionas Gamyba Pagaminta Kinijoje
Paskirties Transporto priemonės Pusės Priekinis Dangtis
Elemento Aukštis 4
Prekės Pavadinimas Automobilių Antenos, Antenos Stiebo
spalva juoda
Gamintojas Dalies Numeris /
Automobilio Modelis 1 2018 2019 iki JL JLU
Tinka Už " Jeep Wrangler
Automobilio Modelis 2007-2018 JK JKU
Prekės Svoris 70g
Mainų Dalies Numeris /
Dydis 6 Inches Bluetooth Audio Antennas
Medžiagos Tipas Guma
Specialios Funkcijos Automobilio Antenos
Kitos Dalies Numeris CEK216
Elemento Ilgio 16
Raktinis žodis Automobilių Reikmenys
Elemento Plotis 3

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Antena Jeep Wrangler JK JKU 2007-2018 JL JLU 2018 2019 Juoda Guma Antenos Stiebo AM FM Signalo Stiprintuvas

Automobilio Antena Jeep Wrangler JK JKU 2007-2018 JL JLU 2018 2019 Juoda Guma Antenos Stiebo AM FM Signalo Stiprintuvas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų