GY6 125cc atnaujinti GY6 150cc variklio GALVA RINKINYS 57.4 mm 58,5 mm 61mm Didelis Pagimdė Komplektas, Cilindro Galva Stūmoklio Žiedų Komplektas Motoroleris

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€23.09

€41.99

-45 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kinijos Motorolerių Dalys Kinų Motoroleris Rezultatų Lenktynių Dalys

57.4 mm Big Pagimdė Komplektas, Cilindro Galva Stūmoklio Žiedų Komplektas GY6Scooter GY6 150cc

57.4 mm Big Pagimdė Rinkinys

Tai pagimdė rinkinys veikia su dauguma Kinijos dviratį su GY6 150cc 4 taktų variklis.Jis yra pagamintas atnaujinti savo dviratį įgyti daugiau galios.

1x Cilindras

1x Cilindrų variklio galva

1x stūmoklio

1x pin

2x tarpiklis

Visą žiedo rinkinys

Prašome taip pat patikrinti, kokio dydžio paveikslėlio, norėdami tuo įsitikinti.Mes jums atsiuntė, kas yra nuotraukoje.Mes nesame atsakingi, jei klientas nurodė neteisingą dalis.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, reikia pateikti per 3 dienas po to, kai jums pateikti užsakymo.Prašome atkreipti dėmesį.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

4) Jei turite kokių nors problemų tvarkymą mokėjimo tvarka, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Skype: angel3117484 .Mes su jumis dirbs ir išspręsti problemą.Ačiū!

Laivybos Sąlygos:

Prekės bus siunčiamas į visas šalis.

Sklypas bus atsiųsta Honkongo oro paštu, Paštu, EMS, UPS, Fedex, TNT ar DHL.

Visus elementus, bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas.

Mes naudojame oro burbuliukų wrap elementus, atidžiai atveju pažeista tranzitu.

Jei jūsų plotas yra nuotolinio rajone, DHL, papildomų 35usd bus įkrauta.

Laivybos Laikas:

1 darbo dienas, siekiant perdirbti gavus mokėjimą.

Laivybos laikas yra maždaug 2 iki 5 dienų per UPS, Fedex, TNT ir DHL, nuo 5 iki 10 dienų, per EMS,nuo 15 iki 30 dienų per HK POST Oro Paštu visame Pasaulyje

Pastaba: Mes tikimės, kad prekės pasiektų savo rankas ant laiko, bet kaip jūs žinote, tai yra tarptautinis pristatymas, daugelis neapibrėžtų veiksnių, gali vykti tranzitu.Be to, Laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietinius Papročius.Taigi, jei prekės negali pasiekti jūsų rankas laiku, prašome palaukti.Dėkojame už jūsų supratimą.

Labai Svarbūs Patarimai:

Mes turime daug patirties, muitinės tarpuskaitos,

Prašome leiskite man žinoti, kiek jūs norite man parašyti sąskaitoje faktūroje, nes įvairių Custom turi skirtingas taisykles, pagrįstą vertę gali padėti jums išvalyti prekių saugos ir greitai.Be to, mes taip pat galime padėti jums išvengti mokėti dideli muito.Jis yra win-win dalykas, tiek mums.

Kiek mes žinome , Vengrijos ,rusijos ir Turkijos griežtai inport politikos.taigi, jei jūsų paketų vyksta į tas šalis,jūs turite gana gerai susipažinę su politika, ir pasakykite mums, kuris yra geriausias pasirinkimas.

Jei esate iš Brazilijos ,jums reikia pateikti savo CPF NUMERIS (MOKESČIŲ mokėtojo) mums.

Klientai iš VENGRIJOS ,TURKIJOS, BRAZILIJOS, BALTARUSIJOS, RUSIJOS , jūs 'd geriau pasirinkti EMS pristatymo būdą

Jei jūs negalite gauti paketą dėl politiką savo šalyje, mes negali būti prarastas .Tikimės, kad jūs galite suprasti.

1) 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2) Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3) Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Elektrenutritonas.lt!

1)būsime labai dėkingi, jei jūs suteikiate mums teigiamų atsiliepimų po gautus daiktus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Jei esate nepatenkinti su jūsų produkto,prašome susisiekti su mumis greitai,todėl gali keistis geriau vieną jums, bet jums gali tekti atsakingi už grąžinimo laivybos kaina .

Jei jūs turite bet kurį elementą problemos, prašome leiskite man žinoti, kad mes padarysime viską, kad ją išspręsti per 24 valandas, prašau nepalik neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš tai susisiekę su mumis.Po to, kai jis nėra geriausias būdas išspręsti problemą.Ačiū!

Žymos: rankena super eiga, leve aprilia rs 125, gy6 150cc veiklos dalys koso, 50cc gy6, ritė 125cc variklis, GY6, Cilindras 125cc, 139qmb atsarginės dalys, 157qmj, baotian

Elemento Aukštis 0inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Specialios Funkcijos Cilindro Komplektas
Prekės Skersmuo 5.74inch
Prekės Svoris 2.5kg
Elemento Tipas Variklio Aušinimo Ir Priedai
Modelio Pavadinimas 152qmi 157qmi variklio GY6 Variklis 150cc
Medžiagos Tipas Aliminium Lydinio
Elemento Plotis 0inch
Nėra. Cilindrų 4 Cilindrų
Elemento Ilgio 0inch
Prekės Pavadinimas ULASHKIM
Tūris (ml) GY6 125 atnaujinti GY6 150cc cilindrų assy kit

Parašyti atsiliepimą

GY6 125cc atnaujinti GY6 150cc variklio GALVA RINKINYS 57.4 mm 58,5 mm 61mm Didelis Pagimdė Komplektas, Cilindro Galva Stūmoklio Žiedų Komplektas Motoroleris

GY6 125cc atnaujinti GY6 150cc variklio GALVA RINKINYS 57.4 mm 58,5 mm 61mm Didelis Pagimdė Komplektas, Cilindro Galva Stūmoklio Žiedų Komplektas Motoroleris

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų