Originalus LED Oda Flip Cover Odinis dėklas LED Peržiūrėti Padengti Etui Samsung Galaxy S9 G9600 S9+ S9 Plus S9Plus G9650

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€23.79

€27.99

-15 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

SAMSUNG Originalus LED Oda Flip Cover Odinis dėklas LED Peržiūrėti Padengti Etui Samsung Galaxy S9 G9600 S9+ S9 Plus S9Plus G9650

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš "Samsung" mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas .

Pastaba: Prieš atnaujinti telefono programinę įrangą, prašome išardyti mobiliojo telefono dangtelį , po mobiliųjų telefonų atnaujinimas yra baigtas, tada įrengimas mobiliojo telefono dangtelį.Pavyzdžiui, dėvėti mobiliojo telefono dangtelį atnaujinti telefono sistema pateiks telefono dangtelį žetonų negali prisitaikyti su telefono sistemos, todėl, kad mobiliojo telefono dangtelis negali būti naudojamas.

Gamintojas:Samsung

Galimos spalvos: Juoda, Mėlyna , Violetinė

Baterija Kilmės Šalis: Kinija

Pakavimo specifikacija: birių pakuotė (plastikinis maišelis pakuotės)

LED ekranas, protingas ir patogus Paslėptas LED ekranas, todėl, kad jūs galite greitai peržiūrėti skelbimo.Jūs taip pat galite tinkinti savo kontaktų sąrašą su unikaliu piktogramą, norėdami gauti geresnį įspūdį.

LED žibintai gali rodyti 54 rūšių specialios piktogramos, nereikia atidaryti dangtį galima lengvai skaityti, naudotis patogu ir greita.

Stilingas, plonas, built-in kortelės lizdas

Šio telefono dangtelį nustatyti kortelės lizdas, galite įdėti kredito kortelės, ID kortelės ir kitos kortelės, protingas ramybės, atidaryti iš karto ryškus ekranas.

Kokybę atspindi .Išskirtinį skylę.

Naudoti Vokietijoje be nuostolių šalto presavimo technologija, pažymėkite prekės žavesio, savo išskirtinį fotoaparatą skylę, bet ir puiki apsauga.

Taikoma :

GALAXY S9 :P9 ,G9600

GALAXY S9 plus :P9+, S9 Plus, G9650

Pastaba: nepamirškite nuimti telefono dangtelį prieš atnaujinant sistema iš jūsų telefono.Ji yra gera savo telefono dangtelį.

Esame dėkingi už jūsų supratimą ir kantrybę.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Gerbiami klientai, ir draugui:

kai jūs pirkti mano prekę.jei ką nors neįprasto vyksta:Nėra gavusi prekes,arba neatitinka aprašymas

ar kitų priežasčių, kad jums nebus patenkintas.Prašome nepalikite neutralus(arba neigiamos), atsiliepimus ir atidarykite atveju lengvai,prašome nedvejodami parašyti, susisiekite su manimi.

Mes padarysime viską, paslauga išspręsti jūsų problemą.

Manau, kad geras bendravimas gali išspręsti viską.Dar kartą labai jums ačiū.

We will ship savo daiktus kuo greičiau po jūsų pateiktas mokėjimo.

Jei jūsų daiktai pritrūko akcijų, arba bet kokių kitų problemų.Mes jums pasakysiu kaip galima greičiau.

Paprastai, mes išsiųsti jį Honkongo oro paštu, Singapūro oro paštu.

Tarptautinės Laivybos reikalauja daugiau sudėtingas procedūras.Jei prekės nėra atvykti po lūkesčių diena, ar kitų klausimų, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręstų problemą.

Visų pokalbių ir veikimo laukimo režimu trukmės yra apytikslės, priklausomai nuo operatoriaus tinklo nustatymus, signalo stiprumą, ir pasirinktų funkcijų.Pokalbių ir veikimo Laukimo režimu laikas gali būti mažesnis Analoginį režimą, kaip nurodyta pirmiau.

Žymos: top y2k, sumsumg z flip, panelės, galaxy s9, apversti z, atveju iphon, samsang galaxy a7 2017 atveju, telefoną "samsung", ibcccndc, f s9 atveju, mobile samsung m31s

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės "Samsung"
Prekės Pavadinimas "Samsung"
Savybės Paprasta ir patogu
Tipas Flip Case
Dizainas Paprastas

Parašyti atsiliepimą

Originalus LED Oda Flip Cover Odinis dėklas LED Peržiūrėti Padengti Etui Samsung Galaxy S9 G9600 S9+ S9 Plus S9Plus G9650

Originalus LED Oda Flip Cover Odinis dėklas LED Peržiūrėti Padengti Etui Samsung Galaxy S9 G9600 S9+ S9 Plus S9Plus G9650

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų