Originalus Oral-B Vitality Elektrinis Įkraunamas Dantų Šepetėlis Sukimosi Oralb Smart Dantų Balinimas Dantų Šepetėliu Pakeitimo Galvos Dovana

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€23.08

€44.38

-47 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

72091 Originalus Oral-B Vitality Elektrinis Įkraunamas dantų Šepetėlis Sukimosi Oralb Smart Dantų Balinimas Dantų Šepetėliu Pakeitimo Galvos Dovana PASTABA:

1. D12013 (Mėlyna spalva)neturi 2 minutės automatiškai laikmačio funkcija;

2. Tik D12P (Violetinė spalva)D12G (Žalia spalva)turi laikmačio funkcija;

3. Visi sukasi 7600 kartų per minutę;

4. Dovanų dantų šepetėlis galvutės pakeitimas yra ne originalas, jei norite originalių, prašome patikrinti mūsų parduotuvėje.

Mes teikiame nemokamai adapterio kištuką, pasirinkite tinkamą kištuką ir atminkite, kai jūs mokate.

1. Prašome patikrinti, ar jūsų asmeninę informaciją, įsitikinkite, kad jis yra teisingas prieš jums mokėti, įskaitant vardą, pavardę, adresą, telefono numerį ir pan.

2. Gerbiami rusijos pirkėjas, prašome pateikti mums jūsų pilnas pavadinimas anglų kalba, siekiant užtikrinti, kad pakuotė bus pristatytas jums sklandžiai ir greitai.

1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės taip:

1. Mes patikrinti jūsų užsakymų paketą ir atsargiai, siųsti paketą, per 2 -5 darbo dienų, gavęs užsakymą, paketas bus pasiekti pirkėjas per 7 -40 dienų.

2. Paketai gali būti šiek tiek nukentėjo per ilgą laiką transportu, bet tai neturi jokios įtakos poveikį mūsų produktus.

3. Jei negaunate paketą, per protingą terminą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes stengiamės ją išspręsti už jus.

4. Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, pvz., išskirtinį pakuotės, prašome susisiekti su mumis iš anksto, tačiau jums gali reikėti mokėti papildomų mokesčių.

Čia yra nuoroda į papildomų išlaidų, prašome spausti:

1. Mes mantain aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus!!!Jei esate satisified su mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių, Mes vertiname tai labai daug, ir duoti jums tą patį atsiliepimų.

2. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome pranešti mums prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba neutralų atsiliepimą, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Žymos: kramtomoji dantų šepetukas, mp elektrinis dantų šepetėlis, vaikų dantų šepetėlį turėtojas, žodžiu b 2500, kroviklį, dantų šepetėlį, bur turėtojas, elektriniai dantų šepetėlis, galvos, dantų šepetėlis elektrinis, dantų šepetėlis elektrinis diplômée b, nustatyti dantų šepetėlis elektrinis

Tipas Sukimosi Tipas
Atsparus vandeniui Viso kūno skalbti
Kiekis 1 dantų šepetėlį+1 įkroviklio Stotis
Įkrovimo Laikas 16 valandų
Papildomos Dovanos Nešiojamų langelį arba pakeisti vadovai
Galia Įkrovimo
Kilmės DE(Kilmės)
Dydis 1 Bag
Medžiaga TPE+ Nerūdijantis Plienas+ FlexiSoft Šerių
Rotacijos Dažnio 7600 apsisukimų per minutę
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Funkcija Kasdieninis Dantų Balinimas Valymas
Įkrovimo Būdas Indukcinis Įkrovimas
Prekės Pavadinimas Žodžiu B
Modelio Numeris Oral-B Vitality Elektrinis Dantų Šepetėlis
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Produkto Tipas Oral-B Elektrinių Dantų Šepetėlį Gyvybingumą
laikmatis Modelis D12013 be laikmačio funkcija
važiavimo laikas Apie 5 Dienas

Parašyti atsiliepimą

Originalus Oral-B Vitality Elektrinis Įkraunamas Dantų Šepetėlis Sukimosi Oralb Smart Dantų Balinimas Dantų Šepetėliu Pakeitimo Galvos Dovana

Originalus Oral-B Vitality Elektrinis Įkraunamas Dantų Šepetėlis Sukimosi Oralb Smart Dantų Balinimas Dantų Šepetėliu Pakeitimo Galvos Dovana

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų