Džiovinti Longan Lunggan Dragon Eye Saldumynais Maitina Kūno Saldus Užkandis Ilgos Jonas Gan

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€15.82

€18.19

-13 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto pristatymas yra daug galimybių rinktis, kaip valgyti džiovintų longan, ir džiovinti longan turi galingą maitinantis poveikis.

Valgyti longan reguliariai yra labai naudinga organizmui.Jis gali maitina kraujas ir suaktyvinti kraujo, ir ji gali taip pat nuraminti nervus ir maitina odą.Kitas, let ' s sužinoti apie pagrindinius poveikio džiovinti longan.Nuraminti nervus Valgyti džiovintų longan raminantis nervus, ir skatinti miego, taigi, jei jūs yra neramus, nemiga ilgą laiką, jūs galite taip pat pabandyti valgyti džiovintų longan, ir savo psichinę būklę, bus žymiai pagerėjo.Pagerinti atmintį

Maistinių medžiagų džiovinti longan gali padėti pagerinti žmonių atminties gebėjimus ir gerinti žmonių darbo efektyvumą.

Skanios ir stiprinti blužnis

Kai jūs turite blogą apetitą, galite valgyti džiovintas longan kondicionavimo.Kai kurie ingredientai džiovinta longan turėti skanios ir blužnis-žvalumo efektas.Ypač vasarą, kai visi turi prastas apetitas, valgo džiovintų longan gali pagerinti gerai, ir tai gali padaryti kiekvienas virškinimo trakto funkcija daugiau puikus.Kaip valgyti:

Valgyti tiesiai

Džiovinti longan gali būti naudojamas kaip kasdienis užkandis, bet ir dėl didelio cukraus kiekio, negalima valgyti per daug vienu metu.

Kad sriuba ir gerti Džiovintų longan gali būti naudojami, kad sriuba ir gerti, pavyzdžiui, raudonos zizifų ir longan sriuba galima virti, arba ji gali būti dedama kepant vištienos sriuba, kurios gali pagerinti skonį ir padidinti maistinę vertę.

Mirkti vandenyje, Mirkymas su džiovintų longan vandenyje yra taip pat labai geras pasirinkimas.Galite pabandyti mirkymas su raudona datas ir longan ar longan ir ožerškiai vandens, kuris gali pagražinti odą ir maitina kūno.

Žymos: koliziejus, cylin, irano, dragon žaislas, apšvietimo seletti, GaN, maišytuvas, varlė skrybėlę, plokštė užkandis, melatonino, miego

Tipas blizgučiai
Naudoti Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Džiovinti Longan Lunggan Dragon Eye Saldumynais Maitina Kūno Saldus Užkandis Ilgos Jonas Gan

Džiovinti Longan Lunggan Dragon Eye Saldumynais Maitina Kūno Saldus Užkandis Ilgos Jonas Gan

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų