NAUJAS 2eyes 2x100w LED Šiltai Balta 3200K 200W Led Auditoriją šviesos DMX LED, COB 200W Led Strobe dj šviesos plauti scenos šviesos poveikis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€62.57

€65.87

-5 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

*2eyes 2x100w COB LED Šviesos DMX Scenos Apšvietimo Efektas Led Blinder Šviesos Greitas Pristatymas Produkto Specifikacijos: * Įėjimo įtampa:AC90--240V,50--60 HZ * Bendra Galia :250W (Įtampos perkrovos apsauga, temperatūros kontrolė, apsauga.) * LED Šaltinis :2x100W COB .Šiltai Balta (3200K) Kanalas: 2/6 kanalai *veikimo režimai: Šiltai Balta (3200K) Savybės: DMX512,Auto Run ,Strobe ,Garso Valdymo ,Master/Slave,Veikia Arklio,Taško Kontrolės * Ilgas Tarnavimo laikas Led(daugiau nei 60 000 val.) * Valdymo signalas: tarptautinis standartas DMX512 * Išvaizda: aukšta temperatūra atsparaus plastiko liejimo lydinio medžiagos * Lempa kūno spalva: Juoda * Apsaugos lygis: IP20 * Gaminio Dydis: 36x24x26cm * Svoris:5 KG * Naudoti patalpose: estradoje, naktiniuose klubuose, Diskoteka, Viešbučiai, parduotuvės, šeimai, gimtadienis, Geras DJ Savybės: 1, Naudoti nuolatinės srovės maitinimo šaltinis, pastovi srovė plokštę. 2, Built-in automatinės programos per DMX 3, Built-in spalva makrokomandas per DMX 4, COB LED spalvų maišymo su DMX kontrolė 5, Pilnas elektroninių tamsos & 1-30 FPS strobing 6, Pažangi LED ekranas su 4-mygtukas valdymo skydelis 7, 3-pin DMX įvesties ir išvesties jungtys Pakuotė: 1 x Scenos Šviesos 1x Instrukcija 1 x 1.2 m laidas 1X laikiklis ir du varžtai

Pristatymas :

1. MES LAIVAS VISAME PASAULYJE.Visi užsakymai bus išsiųsti iš Guangzhou Kinijos.Vežėjas DHL:2-4 Dienas, UPSS:5-7 Dienas, UPSE:4-6 Dienas, "FEDEX": 5-7 dienas ir TNT, EMS, KINIJA POAT IR HONGKONG POST.

2. Jei perkate kelis elementus, galite išsaugoti krovinių kiekvienam papildomų elementų.Jei perkate 12pcs ar daugiau ir tik tada reikia tik 1 vartotojo vadovas jums sutaupyti 11 vartotojo žinynas, galite sutaupyti$1 dėl Energijos Taupymo.

3. Mes turime daug patirties, todėl mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje turi lydėti prekes ir sumažinti muitų mokesčių būtų kreipiamas apie savo Importo.Mažesnės vertės sąskaitos faktūros bus klausimu, kaip DOVANA, jei jums nereikia "dovana", nedvejodami pasakyti.Jei turite sunkumų daro savo deklaraciją, ar jums reikia nuskaityti mažiau vertė puslapyje, pasakykite mums, mes už jus!

4. Mes laivas Elektrenutritonas.lt adresas TIK, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Elektrenutritonas.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

5. Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų gamyklos į jūsų duris, jei paliksite IŠSAMŲ GYVENA ADRESAS SU GALIOJANČIU, KONTAKTINIO TELEFONO NUMERĮ, bet ten kažkada paketo gal nepavyko iš siuntimu, mes atkreipti dėmesį susisiekti su savo vietos pašto sistemos arba Muitinės gauti savo sklypo.

6. Laivybos Laikas

- Užsakymų šeštadienis-ketvirtadienis - gauti ANTRĄ DIENĄ PRISTATYMAS!

- Užsakymų Penktadienis - Laivas Sekmadienį. -Jeigu norite ją grąžinti, arba norite pirkti kitus produktus pakeisti elementus, jums jau apmokėta, prašome pranešti mums artimiausiu metu.

- Mes pasakyti jums sekimo numerį, antrąją dieną pristatymas.

7. Jei prekes siunčia į Braziliją, prašome pateikti mums jūsų CPF numeris, ačiū iš anksto.

8. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.

-Prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

9. Prašome pranešė, kad už 110V/220V/240V produkto, kai užsakymą.Visi mūsų produktai yra AC110-240V.Jei jums reikia kitos specialios voltų, prašome susisiekti su mumis/prieš užsakymus.

10. Prašome laikyti įstatymo projektą, laivybos, jeigu prekės yra sugadintos, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas.Visos prekės, kai laivybos gamyklos yra geros sąlygos, prašome kreiptis į vietos vežėjas, ir paprašyti kompensacijos per 3 dienas, gavus prekes iš vežėjo.

11. Draudimas.Už didelės vertės prekes, prašome nusipirkti draudimo laivybos, jei norite.NEMOKAMAS PRISTATYMAS nėra įskaitant draudimo mokestis.Prašome susisiekti su mumis, jei reikia draudimo.Grąžinimas :

1. Visus grąžina turi būti postmarked per 14 dienų nuo gavimo datos, patvirtino, pristatymo Vežėjas.

Jei prekė yra pažeista, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo pranešimo gavimo.

2. Grąžinamosios išmokos, būtų galima per 30 dienų nuo pradinės datos gavimo elementus.Siunčiamo pašto siuntimo išlaidas, kad mes mokama jau ir krovinių siuntimo atgal, taip pat bus išskaičiuota iš bendros sumos.

Žymos: 200w cob led lustas, led, cob galvos dmx, cob led par, didelis mirksėtų žiburiai, programa lazerio dmx, kontrolės dmx, vadovas perkelti, auditorija blinder, blinder dmx, derliaus dj šviesos

Prekės Pavadinimas HYULIGHTS
Modelio Numeris 2x100W
Režimas DMX512,Master/Slave,Garso Aktyvus ir Darbo Auto
korpuso medžiaga liejimo aliuminio korpuso
Stilius DMX Scenos Šviesos
Galia 2x 100W COB
Objektyvo kampas 60 Laipsnių
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
spalva Šiltai Balta RGBW
Įėjimo įtampa AC90V-250V/50-60HZ
Įtampa 90-240V
Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS 2eyes 2x100w LED Šiltai Balta 3200K 200W Led Auditoriją šviesos DMX LED, COB 200W Led Strobe dj šviesos plauti scenos šviesos poveikis

NAUJAS 2eyes 2x100w LED Šiltai Balta 3200K 200W Led Auditoriją šviesos DMX LED, COB 200W Led Strobe dj šviesos plauti scenos šviesos poveikis

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų