Rankų darbo Audiniai Dažyti Poliesterio, Medvilnės "PASIDARYK pats" Kratinys Akvarelė Gėlės Drobės Skaitmeninis Spausdinimas Decora 5vnt/lot 15*20cm * Paprastas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€5.21

€5.85

-10 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

42359 rankomis dažyti audinys

Skaitmeninė Spauda Vertus Dažytos Lino-medvilnės Audinio, "Pasidaryk pats" Scrapbooking 1. Medžiaga: lino ir medvilnės mišraus audinio, 2. Dydis: 15*20cm +- 1-2cm 4 klaida. Įkrova: 5 vnt/Lot 5. Dizainas: 5 dizainas, kiekvieno dizaino 1pcs.Jei norite pasirinkti dizaino, prašome palikti pranešimą dizaino skaičių ir kiekį. 6. Naudojimas: Šis audinys gali būti naudojama scrapbooking, piniginės, kratinys, pagalvėlės, pagalvės, krepšiai, lėlės, užuolaidos, apdaila, minkšti baldai, sienos kabinti meno ir bet kokio pobūdžio projektus.Visi mūsų audiniai yra Garantuotas 100% naujas, unwashed, bauda kokybės ir supjaustyti tvarka.Ir visi audiniai yra saugomi mūsų dūmų ir pet-free parduotuvė.Didmeninė kaina yra prieinamas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Nežymūs spalvų skirtumai, gali exsit dėl šviesos, kameros ir skirtingi kompiuterių monitoriai.

Spalvų Neatitikimas

Skirtumai spalva gali būti sukelti kai kurių kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimas,fonas ,t.t., Tačiau, jei jūs manote, kad 0 gautą yra reikiamos spalvos susisiekite su mumis.

Kaina

Pelnas 0s mano parduotuvėje yra labai mažas jau ,mažų užsakymų,nereikia derėtis dėl kainos, Jei jūsų užsakymas nėra didelis, prašome susisiekti su manimi dėl kainos ir sąlygų.

Pristatymas

1,mes laivo visų mūsų 0s visame pasaulyje per 7day kinija po oro paštas/HK post oro Paštas/E-pcacket .Ji paprastai trunka 15-25 dienų atvykti.

2,Kartais tai gali užtrukti iki 4-12 savaičių, nes griežtai pasirinktinį patikrinimą.

3.Mūsų kaina neįeina 0es,PVM,ar kitų paslėptų mokesčių,Jei jums reikia mums 0 paketo 0 arba pavyzdys su mažu 0 užtikrinti, kad mokate Minimalų 0,pasakykite mums,ar mes bus 0 tiesa 0 .

4,Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, kai jums padaryti užsakymą.Mes ne gamybasteriod pristatymo nepakankamumas dėl neteisingą adresą, galite palikti mums whe užsakymo.

Terminas Paslauga 1.100% pirkėjų Pasitenkinimas Garantuotas 2. Bet sugadintas 0. Prašome susisiekti su mumis 7 dienas pakeitimo arba pinigų grąžinimo Prašome don ' t open ginčą komunikacijos 3. Naudojama 0 arba žmogaus sukeltų žalą nėra priimta. 4. Prašome išlaikyti 0 originalios būklės ir fotografuoti, kaip įrodymų, grąžinti 5. Jei jums reikia grąžinti, arba grąžinti, prašome susisiekti su mumis ir aptarti geriausią sprendimą jūsų problemai, pirmasis prieš laivybos grįžo 0. 6. Laivybos mokestis už grąžinimą el. 0(nesvarbu, ar grąžinti, ar exchage) yra pirkėjo atsakomybė. 7. Endoprotezai bus išsiunčiami gavus grąžinamas 0. Atsiliepimai 1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktus ir Visos paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir sumažinta 5 žvaigždutes už mus. 2. Jei yra problema su jūsų pirkti.Prašome susisiekti, prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės ją išspręsti.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: nėriniai miršta scrapbooking, miršta carres scrapbooking, miršta bordures scrapbooking, miršta, miršta, scrapbooking, miršta muguet scrapbooking, miršta matrice scrapbooking, supjaustyti miršta scrapbooking, formuluotė miršta scrapbooking, lizdą miršta scrapbooking, miršta "pasidaryk pats" scrapbooking

Tipas Drobės Audinys
Megztas Modelis Kita
Produkto Tipas Kitas Audinys
Medžiaga 100% Medvilnės
modelis SPAUSDINTI
Prekės Pavadinimas SMTA
Funkcija Eco-Friendly
Neaustinių Technics Kita
Suede Audinio Tipas tilda,kratinys,scrapbooking,amatų siuvimo projektus
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Audiniai
Stilius Paprastas
Plotis 15x20cm

Parašyti atsiliepimą

Rankų darbo Audiniai Dažyti Poliesterio, Medvilnės

Rankų darbo Audiniai Dažyti Poliesterio, Medvilnės "PASIDARYK pats" Kratinys Akvarelė Gėlės Drobės Skaitmeninis Spausdinimas Decora 5vnt/lot 15*20cm * Paprastas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų