Yolife Pocelain Aptarnaujančių Plokštė Darbalaukio Derinys Saugojimo Dėklas su Golden Rim Šalies Dėklas Pyragas Vaisių Stovėti Namų Puošybai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pranešimo Pavasario Šventė

Gerbiami klientai:

Mūsų Įmonė priims atostogų iš F ebruary 5-osios iki vasario 17-ąją!Mes pradėsime vasario 18d.Klientu paslaugų ir aptarnavimo po pardavimo nebus internetu per atostogas.Jūs galite tik vieta užsakymus ir mes išsiūsime jūsų sklypą, kai mes darbe.Linkime jums visiems laimingų Kinų naujieji Metai, šeimos susijungimas, ir jūsų norai išsipildys!

Pranešimo Pavasario Šventė Dear klientas: Mūsų Įmonė imasi atostogų nuo vasario 5-osios iki vasario 17-ąją!Mes pradėsime vasario 18d.Klientu paslaugų ir aptarnavimo po pardavimo nebus internetu per atostogas.Jūs galite tik vieta užsakymus ir mes išsiūsime jūsų sklypą, kai mes darbe.Linkime jums visiems laimingų Kinų naujieji Metai, šeimos susijungimas, ir jūsų norai išsipildys!

Produkto Pristatymas

Prekė: Dėklas

Dydis:34*19cm

Medžiaga: Dramblio kaulo porceliano

Pakuotė: Tirštėti putplasčio pakuotės

Pristatymo laikas: Iki 4 dienų

Gamybos vieta: Chaozhou Kinijos Prašome atkreipti dėmesį:

Nes nauja taisyklė Rusijos post office, kai padaryti užsakymą, Rusija klientai turi rašyti vardą ir pavardę (a sunname, vardas ir tėvo vardas), ar paketai bus išsiųstas atgal.Nr. vardas, pavardė, mes atsisako siųsti prekes iš!Ačiū!

Pristatymas:

Jūsų užsakymas bus apdorotas per 4 darbo dienas po apmokėjimo.Ir mes įkelti sekimo numerį jums.

Kinija paštu, oro paštu, Eub, EMS, DHL, "Fedex" IE yra.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet mes sekti naujausią informaciją apie jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią.

Jeigu jūs dar\ \ 't got savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja, kreipkitės į mus išplėsti pristatymo datos, ačiū.

Apmokėjimas:

Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Qiwi...Visų didelių kredito kortelėmis.

Kompensacijos ir grąžinimo Politika:

1. Mes garantuojame, kad visas prekes mes parduodame.Mes siūlome grąžinti visą arba išsiųsti prekes galite, jei mes išsiuntėme jums negerai prekių, ar jis buvo prarastas ar sugadintas tranzito metu.

2. Kiekvieną grąžinti, turėtų būti pagrįsta įrodymais (foto).

Atsiliepimai:

Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių), jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu, ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei yra kokių klausimų, todėl mes stengiamės tarnauti jums geriausia!

Žymos: maisto dėklas, tortas stovi, unikalus tarnauja patiekalas, dekoro dėklas, padėklai dekoratyvinis rosegold, plokštės tarnauja, harajuku japonų, plokštė, aukso plokštelės, vaisių stovo

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Keramikos
modelis Kietas
Plokštelės Tipas Vaisių Plokštės
Formos Stačiakampis

Parašyti atsiliepimą

Yolife Pocelain Aptarnaujančių Plokštė Darbalaukio Derinys Saugojimo Dėklas su Golden Rim Šalies Dėklas Pyragas Vaisių Stovėti Namų Puošybai

Yolife Pocelain Aptarnaujančių Plokštė Darbalaukio Derinys Saugojimo Dėklas su Golden Rim Šalies Dėklas Pyragas Vaisių Stovėti Namų Puošybai

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų