2018 versija patobulinta Black Pearl burlaivis visą interjero 1/35 iš Karibų jūros Piratai medienos modelių kūrimo rinkinį

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Atkreipkite dėmesį, mes turime updgraded šis modelis į naują 2018 versija su pilna vidaus.

Mes teikti Unikali lietuvių kalba Instrukcija!

Prašome atkreipti dėmesį, tai yra pastato modelio rinkinys.Jis nėra baigtas modelis.Jums reikia surinkti juos patys.Jums reikia dažų juos patys.Ačiū.

Visas rinkinys : tik pastato modelio dalys

Visas komplektas klijai: pastato modelio dalys+klijai+dažai

Visas rinkinys visos priemonės:pastato modelio dalys+Įrankiai

Visas komplektas įrankiai, klijai:pastato modelio dalys+klijai+dažai+Įrankiai

Tipas: Rinkinys.Optimistiškai apie laivo matmenys 1.17 metrų, skiriasi nuo Bendrosios 80-90 cm.Visi tik, įmantrus dizainas, dėl meilės, medžio masyvo gryno vario, visi-tinklo versijas vėliau kaip iki šiol, aukščiausiu modeliavimas, mažiausia kaina iš viršaus "Black Pearl".

2018,2015

122424

2018 m.

2018 m. ()

2018 m. ()

2018 m. ()

() . :

() ,

,,6,,

:,,(,,)

:,2018,

,,,

: 2018 ,

:,12,

:(),(,,)

2018 m., ,

2018 m.,,

Iki 2018 m.,

2018 m.,,

,,, ,.

,,,

,,,

()

,,.

2018.....2015 m.

2015 m. naujos redakcijos 2014 m., dėl pagrindas, tema išlaiko pradinę struktūrą, tačiau gali būti informacijos, tik vieną tikslą: palaikyti atitinka fizinis laivo, šis atnaujinimas 1370 remiantis originalus rose 85, 85 tiesiog po atnaujinimo be jokių dirbtinių medžiagų sąnaudas, t. y. atnaujinti kainas, bet ir be pelno.

Tam, kad klientai, norėdami pamatyti tikrą: 2015 Edition grafikos toliau, mes stengiamės nenaudoti vandens ženklas, įvadas tekstas taip pat bando išvengti pagrindinis atvaizdas, produkto sudėtyje Ling-Ling (Yichun) valčių, nepriklausomai kūrimo ir gamybos gamyklos pardavimo, produkto unikalus, ne du realizavimo Kinijos užjūrio pardavimo.Gamyklos originalus lieti pelėsių dėl įrašų saugojimo, apyvarta forma turi būti ištaisyti, priminti vagystės nenaudingas.

Klientai, kuriems reikia produktas: prašome susisiekti iš anksto, ar akcijų, + pakavimo galutiniame gamybos ciklo trukmė apie 45 dienas ar taip, ne paketo laivų Neto svoris: 3.25 KG.Žinoma, jei vienas tampa galutiniais produktais ar dėl kitų priežasčių bus ilgą laiką, dėl to pristatymo laikas nėra lengvai atpažįstami, todėl būtinai kreipkitės iš anksto nustatyti, ar užsakymų.

Rinkinys klientas po apmokėjimo, prašome el. pašto adresą ŽODĮ, e-knyga.

Visi Įrankiai:

Titebond II Medienos Klijai:

1.5-2-3-4mm kolekcija, ir atskira plokštė (siauras)

Metalo medžiaga (įskaitant: vario, vario lydinių, geležies ir kt.)

Pirkti turi skaityti

1, šis produktas turi rinkinį, taip pat baigtas.

Rinkinio norite, rankų darbo, todėl vadovėliai parengtas pagal bendrąsias nuorodas mes sėkmingai užbaigtas, nėra jokių neįveikiamų sunkumų suaug.

Gatavas produktas yra tai, ką mes darome, bet būtinai pasitarkite prieš perkant prekes ar jis gali priimti pavedimą, neklauskite, imtis negarantuojamas akcijų.

Nes nėra kainų, privalumų ir kokybės kontrolės, todėl šiuo metu dar pardavimą kitų bendrovės prekių ženklų gaminiai.

Taip pat dėl mūsų produktų mažmeninės kainos nėra didelės, taigi pirkti šioje parduotuvėje rinkoje, kiti pardavimai, pardavimo laisvės, tai atitinka rinkos dėsnius, kaip ilgai, kaip mūsų produktai bus ne būti pervadintas arba mirti, piratų ir kitų pažeidimų, gamyklos nebus kliudoma.

Galingas spausdinimo ir elektroninės grafikos 125M ŽODIS pamoka bus apsaugoti kiekvienas modelis buvo sėkmingai užbaigtas.Taobao pirkėjas e-knyga teikia klientui elektroniniu paštu, siųsti savo debesis.Parduotuvėje pirkėjams, kaip reikia, norint įrašyti disko ar kitų laikmenų.

2, ir kainodara.

2015 versija nuosprendžius (Black Pearl) valtis kainodaros kaina aktuarinio mokslo, padarė išvadą, kad didelės išlaidos veiklos, kaip yra augalų pardavimo, todėl mažesnės maržos, mažmeninės kainos paprastai bus mažesnis nei klasės valčių tikimybes įvairus, todėl šis produktas yra fiksuotas, fiksuotos kainos.Ilgalaikio kainų stabilumo, ateityje, nebent kainos, darbo ir medžiagų sąnaudų svyravimus gali reguliuoti, patarti klientui, kad parduotuvė maždaug prieš perkant daugiau, daugiau sužinoti, išmokti daugiau.Pirkti suprantama širdžiai.

Po pirkimo daugiau kaip 10 ženklų, ir periodinis atlyginimų sąnaudos 10 Juanių.Šis metodas nėra širdies, kas žino, vilna vis dar ateina iš Avių žetonas, Dabar tai padaryti visų tinklų, aš negali pakeisti.Priimti žingsnį atgal ir pasakyti: galite pakelti pirštą man yra gyvybės ir mirties, Jei mūsų produktas yra tikrai geras, suteikiant pagirti gera parduotuvė bus skatinti plėtrą, universalus skatinti gerus produktus, taigi ir naudingas visiems Amoy draugais.Jei mūsų produktus, ar ne, aš manau, mes jokiu būdu vos 10 Juanių prieš vieną pagirti.Mes stengėmės, dar kartą ačiū už supratimą.

Žymos: medinis laivas, piratų modelis, granulių juoda, daft punk, laivas jūroje, shikamaru, tamiya modelis, Laivas, alavo medienos laivas, laivas karinio modelio, medienos laivo modelis

Prekės Pavadinimas KNL
Masto 1
Temos Valtys
Medžiaga Mediena
Tipas Pastato Modelis
Lytis Unisex
Amžius > 14 metų

Parašyti atsiliepimą

2018 versija patobulinta Black Pearl burlaivis visą interjero 1/35 iš Karibų jūros Piratai medienos modelių kūrimo rinkinį

2018 versija patobulinta Black Pearl burlaivis visą interjero 1/35 iš Karibų jūros Piratai medienos modelių kūrimo rinkinį

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų