6x Vintage Stiliaus Porcelian Baldų Rankenėlės Odininkas Virtuvės, Spintos Durų Rankenos, Keramikos Stalčių Rankenėlės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€8.69

€9.88

-12 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

6x Vintage Stiliaus Porcelian Baldų Rankenėlės Odininkas Virtuvės, Spintos Durų Rankenos, Keramikos Stalčiaus Rankenėlę Funkcija: Pagamintas iš aukštos kokybės Keramikos ir cinko lydinys ,patvarus ir patvirtino, Klasikinio vieną skylę, stalčių spintelės traukti rankena, pritvirtinkite varžtais yra įtraukti, lengva įdiegti.Jis yra plačiai naudojamas visų rūšių baldai ,kreiptis į kabineto duris, odininkas, stalčiai, spintos ir t.t Medžiaga: Keramika & Cinko Lydinio Rankena dydis : Dia. 33mm, Aukštis 38mm Pranešimas: Prašome leisti 1mm iki 3mm paklaida, nes Rankinis matavimo nekilnojamojo spalvos, gali būti šiek tiek skirtingos, kaip pavaizduota tinklapyje daugelio veiksnių, tokių kaip ryškumą jūsų monitorius ir šviesos ryškumą. Numatytasis varžto ilgis 25mm, jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis.

Nuotraukos:

Vežimą:

1. Laivybos visame pasaulyje( išskyrus atvejus, kai coutries ir APO/FPO)

2. Shippment bus surengti per 24-72hours po apmokėjimo patikrinimas

3. Mes tik laivas patvirtinti, kad adresas, Jūsų, kad adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Jei jūsų užsakymo laikas atitinka mūsų Nacionalinius atostogų ir Pavasario Festivalis, shippment gali bus atidėtas.Mes atsiųsime jums kai mes grįžti į darbą.

5. Jei jums nereikia gauti prekes per garantinį laikotarpį, pls susisiekti su mumis, mes bus stebėti, siuntinių, ir duoti jums tinkamą sprendimą kaip galima greičiau.

Kreipkitės į mus: Jei turite kokių nors problemų, mes esame labai malonu, jei jūs galite susisiekti su mumis.Mes stengiamės jums padėti.Tikiuosi, kad turite gerą bendradarbiavimą su jumis ilgą laiką

Atsiliepimai :

Pls suteikia mums 100% teigiamų atsiliepimų po to, kai gavo produktai, mes labai vertiname tai.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės spręsti savo problemas, mes tikime, kad komunikacija yra geresnis būdas išspręsti jūsų problemą ir jums patenkinti.

Žymos: rankšluosčiu jūros prabanga, garsiakalbis 4 cm, galvosūkiai ežys, kojinių animacinių filmų vyras, raudona krepinio audinio, raudona kostiumai, perukai, virvės skriemuliai m15, raudonojo kry fakelais, virvės kaukės metalo

Stilius derliaus
Pikis-eilės Specifikacijos Vieną Skylę
Tipas Baldai Rankena & Rankenėlę
Skersmuo 33MM
Aukštis 38mm
Medžiaga Keramikos & Cinko lydinys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Parašyti atsiliepimą

6x Vintage Stiliaus Porcelian Baldų Rankenėlės Odininkas Virtuvės, Spintos Durų Rankenos, Keramikos Stalčių Rankenėlės

6x Vintage Stiliaus Porcelian Baldų Rankenėlės Odininkas Virtuvės, Spintos Durų Rankenos, Keramikos Stalčių Rankenėlės

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų