Sėklos Sprouter Dėklas, Sėklų Daigumas Dėklas BPA Free Darželio Dėklas Daigų Sodinimo Puikiai tinka Sodo Namų (3)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€10.44

€15.58

-32 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sodinimo vadovas:1. Pasirinkti sėklas atsargiai, ir tada išmesti blogų.Plauti sėklos vieną kartą, tada užpilkite šiek tiek vandens, kad pamirkykite sėklas kelias valandas. [P. S.] Dauguma sėklas reikia mirkyti už 6-12 valandų)

2. Po mirkymo procesas yra baigtas, vietoje gėlių puodą ant vandens-kurių sudėtyje valdyba.

3. Pradedame platinti sėklas sodinti dėklas, išvengti dubliavimo. [P. S.] Jei sėklos skylė yra per didelis, germinating popieriniu rankšluosčiu, kurios sudėtyje nėra cheminių medžiagų, turi būti padėtas taip, kad sėklos bus ne pro. ]

4. Pamirkykite sėklas laistytuvas, lengvai padengti sėklas gabalas daigumas popieriaus, ir tada purkšti vandeniu.Dabar, jums tiesiog reikia laukti, kol sėklos sudygsta (P. S. daigumas gali trukti 2-5 darbo dienas).Tuo pačiu metu, atminkite, purkšti vandenį ant popieriaus 1-2 kartus per dieną ir laikyti sėklos nuo saulės.

5. Kai jūs pastebėsite, kad ilgis Xinxing kulka yra 2.99 cm-3.18 cm, jūs galite nuplėšti popierių.Galiausiai, kai šakniastiebiai praduria sodinimo plokštė, pradėti pridedant šiek tiek vandens dugnais norėdami apsaugoti sėklas nuo puvimo.

Sveikos ir ekologiškos medžiagos: Jis yra pagamintas iš maisto kokybės kieto plastiko medžiagos, sudėtyje nėra BPA, yra saugus ir tvirtas, netoksiškas, bekvapis, patvarus.

Platus panaudojimas: Šis daigų dėklas gali auginti daug rūšių mažos sėklos, tokių kaip pupelės, žirniai, vienuolis, wheatgrass sėklos, alfa, vanilė, ridikai, perillo, Kininiai kopūstai ir kt.

Įgaubtas-cilindro konstrukcija: patogu imti vidinio akies dėklas.Vidinio akies plokštelės užtikrina gerą oro pralaidumą ir padeda sėklų dygimui.

spalva: žalia + balta

Medžiaga: plastikas

dydis: daugiafunkcinis atauga padėklo dydis: 32.3x23.5x3.6cm

apačioje dėklas dydis: 33.7x24.5x4.2cm

Pakuotės Turinys:

3 x ūglių dėklas

Patarimai:

5 žingsnis: Kai pridedant vandens, prašau, neleiskite sėklos liestis su vandeniu, siekiant apsaugoti sėklas nuo puvimo.

Pakeitimo gėlo vandens važiuoklės, 1-2 kartus per dieną.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Elektrenutritonas.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Elektrenutritonas.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: daigų starteris dėklas, sėklos sprouter, sėklos dėklas, Sėklos Sprouter Dėklas, sudygsta dėklas, dygsta, lauke auga, šiltnamio efektą sukeliančių darželio dėklas, sudygsta sėklos, auga lauke dėklas

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Sėklos Sprouter Dėklas, Sėklų Daigumas Dėklas BPA Free Darželio Dėklas Daigų Sodinimo Puikiai tinka Sodo Namų (3)

Sėklos Sprouter Dėklas, Sėklų Daigumas Dėklas BPA Free Darželio Dėklas Daigų Sodinimo Puikiai tinka Sodo Namų (3)

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų