Kišenėje Pjūklą Nešiojamų Išgyvenimo Grandininių Pjūklų Lauko Rankinis Pjūklas, Skirtas Pėsčiųjų, Kempingas Medienos Pjovimo 20 Colių

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€6.30

€8.18

-22 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymai:

1. Tvirtas Plieno: kišenę pjūklą yra pagaminti iš didelio stiprio super stiprus termiškai apdoroto plieno, kuris pasižymi dantų formą, ir kišenėje grandininiai pjūklai idealiai tinka medžio pjovimo ramiai, plieno lydinio, leidžia pamatė, patvarus ir ilgalaikis.

2. Gumos Rankenos Dizainas: kišenę pjūklą yra suprojektuoti su plastiko rankena geresnį sukibimą, patogus ir efektyviai naudojant, 360-laipsnių lanksti, lengva perkelti jį į priekį ir atgal, medžių pjovimui, su lengvumu.

3. Lankstymo Pamatė: kišenę pjūklą yra lengvas, matomas lankstymo dizainas, jums gali saugoti pjūklą lengvai balansinė nailono dėklas, ir pjūklą galima įdėti į kišenę ar kuprinę, kuri yra patogi nešioti ir saugoti.

4. 2-Pjovimo Būdas: kišenę pjūklą funkcijos bi-directional pjovimo dantis galima neįtikėtinai greitai pjovimo diskai pasiekti 3 pusių galūnę ne vieną kartą; pranašesnis kabelis, laidai ir virvės pjūklai.Iš viso 20"ilgis yra puikus dydžio už labiausiai bet kokio darbo.

5. Platus Pritaikymas: Į kišenę pjūklą gali būti naudojama namų, sodo nustatymas, pėsčiųjų, kempingas, medžioklė, malkų rinkimas, medžio pjovimo ar kiemo, kai jums reikia sumažinti, filialas.

Savybės:

Geros kokybės, ryškios pažangiausius, mažas dydis, lengvas, lengva nešiotis, yra geras įrankis, išgyvenimo gamtoje.Pamačiau, medienos, plastiko, kaulo, gumos, minkštas metalas ir kitos medžiagos.

Pjūklą, taip pat žinomas kaip kišeninis pjūklas, yra svarbus elementas stovyklavimo įranga.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės didelio stiprumo ferromanganese.Ji turi savybes, tvirtas dantys ir lygumą be blogio rankas.Ji gali nupjauti šakas, medienos, plastiko, gumos, kaulų, minkštųjų metalų ir kt.iš bet kuria kryptimi.Ji yra paprasta naudoti, lengva nešiotis, ir ne taip skauda rankas ir drabužius, ir jis turi ilgą tarnavimo laiką.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Nešiojamų Išgyvenimo Pjūklą

Medžiaga: aukštos kokybės mangano plieno

Dydis: ilgis pjauti yra apie 48cm/18.90 tam, bendras ilgis apie 1m/39.37 į

Grynasis svoris: 170g

Instrukcijos:

Palaikykite 2 rankenėlės pjūklą su abiem rankomis, zip pamatė kūno, kad ji stora, ir perkelti pamačiau kūną pirmyn ir atgal švelniai;

Į pjūklą yra pagamintas iš sudėtingiausių mangano plieno medžiagos, kad nereikia jokios specialios priežiūros.Po naudojimo, prašome nuvalykite jį švariu ir laikykite jį sausai.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kišenėje Pjūklą

Žymos: elektrinis pjūklas, mediniai, bushcraft, grandinės rankinis pjūklas, 125 pamačiau, pjūklą, bushcraft firesteel, jkj, handsaw medienos, reciproc, apskrito mini saw

Parašyti atsiliepimą

Kišenėje Pjūklą Nešiojamų Išgyvenimo Grandininių Pjūklų Lauko Rankinis Pjūklas, Skirtas Pėsčiųjų, Kempingas Medienos Pjovimo 20 Colių

Kišenėje Pjūklą Nešiojamų Išgyvenimo Grandininių Pjūklų Lauko Rankinis Pjūklas, Skirtas Pėsčiųjų, Kempingas Medienos Pjovimo 20 Colių

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų