LaLeyenda 2vnt Slėgio Plovimo Adapterio Rinkinys M22 kaip 14mm&15mm pasukamasis mechanizmas su 3/8" Greita Jungtis 3/4" su G1/4 Greito Atleidimo montavimo Antgalis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€8.51

€10.02

-15 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Visas prekes mūsų parduotuvėje turi 1 metų garantija, jei jūs turite sklypas, jokių problemų galima prisijungti pardavėjas internete.mes pasistengsime atsakyti jums į 24 valandų per darbo laikas: nuo pirmadienio iki penktadienio!

kaip dėl kokybės problema, pardavėjas paprašys įrodyti, prašome suprasti taisykles ir bendradarbiavimą.jūs galite gauti geriausią paslaugą!

7 dienų naudojimas: jūs galite gauti grąžinamąją išmoką arba gauti naujų pakaitinių produktų nemokamas pristatymas (pareigos turi išsiųsti taip pat greitai, kaip jūs galite!

į 7-180 dienų naudojimas: jūs galite gauti naujų pakaitinių produktų nemokamas pristatymas (proof pirmą kartą)!

po 180 dienų naudojimas: jūs turite mokėti pristatymas už sklypas, pardavėjas siųsti nauji ir pakeisti lemputę nemokamai.

Prašome nurodyti pardavėjo 5 žvaigždžių, jei savo sklypo atvykti geros būklės, mes kietos verslo, mes tikimės, kad gali suprasti vienas kitą, 5 žvaigždės gali pakeisti papildomų nuolaidų ateityje pirkti (nuolaidos priklauso nuo produktus galite pasirinkti),asortimentą nuolaida nuo $0.1-$50!

Laivybos laikas priklauso nuo Paskirties šalis, post office, mes tikimės, kad negauna savo blogų atsiliepimų, nes šis, 4 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, viskas yra ok.

kaip ir nutraukiate jo sekimą sklypas (nr. sekimo informaciją, pvz., "cainiao super ekonomiką" ), laivybos laikas 20-90 dienų.

kaip registruoti sklypas (su sekimo informaciją, pvz., "china post"/"Elektrenutritonas.lt standartinis pristatymas"/"epacket"/DHL), laivybos laikas: 7-60 dienų.

nes pardavėjas gali ne duoti jums pažadu, tik sakiau, Įvertinti laikas produktai puslapis ir kad puslapio.

Žymos: lavor wash, patarimas plovimo, putų purkštuvas, rinkinys 5 gerbėjai, Elitech, aukšto slėgio žarna karcher, greitai išleidimo kištukas m22, lavor, m22, airbrush k3

Su Vandens Vamzdžiai No
Įrengimas Italijos Nilfisk Alto/Kew
Vandens Purškimo Tipas Ventiliatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Antgalio Medžiaga Vario
Rankenos Tipas Pirštu Tipas
Sąsaja Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Prekės Pavadinimas LaLeyenda
Korpuso Medžiaga Inžinerijos Plastiko

Parašyti atsiliepimą

LaLeyenda 2vnt Slėgio Plovimo Adapterio Rinkinys M22 kaip 14mm&15mm pasukamasis mechanizmas su 3/8

LaLeyenda 2vnt Slėgio Plovimo Adapterio Rinkinys M22 kaip 14mm&15mm pasukamasis mechanizmas su 3/8" Greita Jungtis 3/4" su G1/4 Greito Atleidimo montavimo Antgalis

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų