Gražus 36V 17.5 ah 18Ah 500w variklis delfinų Li-ion Vandens Virdulys vandens butelis Baterija Panasonic, LG ląstelių su USB jungtis ir įkroviklis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Specifikacija:

Labai 36V 18AH Vandens butelis Li-ion Baterija su AL Atveju,BMS ir JAV/ES Kroviklis:

Rekomenduojame naudoti 36V 200W, 36V 250W, 36V 350W, 500W 36V Varikliu.

Ląstelių Tipas: SANYO GA3500MAH

Dalimis įtraukta:

1. Ličio Baterija su Būsto ir USB prievadas

2. Built-in BMS valdybos

3. Laikiklis (nustatyti baterija apie dviračių)

4. JAV/EU/AU/UK Kroviklis

Baterijos Modelis 36V 18AH Nominali Talpa (AH) 18 Nominalioji Įtampa (V) 36 Šaltinio Varža (m?) 40 Ląstelių Mišinys, 5-paralelės 10-serija Ląstelių Kiekis (lygiagrečiai*serijos) 50 Įvykdymo Išjungimas Įtampa (V) 41 Mokestis Išjungimas Įtampa (V) 54.6 Vardinė Iškrovos Srovė (A) 15 Momentinės Didžiausia Impulsinė Srovė (A) 40 Maksimali Nuolatinė Iškrovimo Srovė (A) 20 Maksimali Nuolatinė Įkrovimo Srovė (A) 5 Charge Mode CC-CV Standarto Įkrovimo Srovė (A) 2 Įkrovimo Laikas pagal Standarto Įkrovimo Srovė 6 valandų, Greito Įkrovimo Srovė (A) 5 Įkrovimo Laikas pagal Greito Įkrovimo Srovė 2,5 valandos Įkrovimo Temperatūros Diapazonas -20-55°C Baterija Neto Svoris 3.0 kg Baterija Bruto Svoris(su visos dalys ir pakuotės) 5.0 kg

Aptarnavimas:

(1) įsitikinkite, kad imti nauja baterija visiškai prieš naudodami pirmą kartą .Baterijos pasieks jo maksimalus pajėgumas po 3-5 kartus, pilnas įkrovimas ir iškrovimas .

(2) Kai baterija maitinamas, nedelsiant reikia įkrauti akumuliatorių, kuris labai padeda išplėsti baterijos ciklas gyvenimą.Priešingu atveju , jis bus paveikti ilgaamžiškumą baterija .Jei reikia į parduotuvę, baterija ilgai laiko , turėjo geriau išsaugoti akumuliatorių pusė apmokestinti valstybės ir už ją už maždaug vieną valandą kiekvieną mėnesį .

(3) Kai įjungti elektrinį prietaisą , prašome pradėti lėtai, po truputį .Geriau padėti, tai su prietaiso galią, kad sumažinti paleidimo srovė ir sumažėja paleisties našta todėl ,kuris bus naudingas baterijos ilgaamžiškumas ir kt .

(4) baterijos sausu ir ventilative aplinka, ir nemanau, kad tai vieta, netoli gaisro ir kitų pintis.Kai mokesčių,jums geriau atjungti apkrovą (arti elektros prietaisų)

(5) geriausia darbo temperatūra baterija yra 15-40 .Priešingu atveju ,jis bus turėti įtakos baterijos įprastos veiklos .Tiesioginių įsikūnijimas yra pakeisti baterijos talpa arba darbo laiko elektros įranga , kuri yra normalu .

(6) Jei aplinkos temperatūra yra virš 40,baterijos ilgaamžiškumas bus sutrumpinti.Todėl karštą vasaros dieną, nerodo baterija stiprių tiesioginių saulės spindulių.

(7) Jeigu temperatūra yra ne/žemiau -10, baterijos savybės taip pat bus pakeista ir (šioje situacijoje ),gal tik 60% talpos, gali būti outputted .Kaip rezultatas ,darbo laiką e-įranga, žiemą bus daug mažiau, nei kad Vasarą baterijos turėtų būti saugomi ir mokėti kambaryje žiemą.Kai mokesčių , jei indikatorius parodyti visiškai nemokamai , kurį gali sustabdyti baterija .

(8) Nereikia plauti išorinis apvalkalas, baterijos su impregnant .Gaisro atveju naudokite Anglies Chlorin ar smėlio &žemės įdėti iš ugnies, o ne CO2.

(9) baterijos yra nebereikalingas ir jo ciklas gyvenimas yra ribotas .Kai baterijos talpa atrodo, tik pusė nominali talpa , prašome pakeisti nauja baterija laiko

Pranešimą, kai naudojant baterija

Atsiradus nuotėkiui, šilumą, ugnį, našumo sumažėjimas ir pan., prašome naudoti akumuliatoriaus pagal šiuos nuostatus .Mūsų bendrovė nebus atsakinga už bet kokį netinkamą veikti ne pagal šią specifikaciją.

(1) Pirmasis plug įvesties pabaigos įkroviklio į bateriją įkrovimo lizdas , ir tada sujungti su maitinimo .

(2) Kai mokesčių, tai yra normalu, kai raudonas indikatorius dega .Kai žalias indikatorius dega ,baterija yra visiškai įkrauta ir šiuo metu , jūs galite sustabdyti baterija .

(3) Po finišo apmokestinimo , prašome atjunkite kištuką su AC maitinimo pirmas ir tada atjunkite kištuką jungiantis su baterija .

(4) Tai prohibitted prisijungti tuščiosios įkroviklis (jei ne, jungiantis jį su baterija) su ACpower tiekimo ilgą laiką.

(5) leidžiama įkrauti bateriją, arba imtis jį išjungti elektros prietaisą, ar tiesiai į e-prietaisų.

(6) Kai baterija tiesiai ant elektros prietaisų , prašau, nepradėkite elektros įranga atveju žalą, įkroviklis .

(7) Prašome įkrauti bateriją výdinamoje vietoje atokiau nuo ugnies.Naudoti matchable tinkamo įkroviklio visada.

(8) Siekiant užtikrinti saugą, būtinai įkraukite bateriją, kur vaikai negali pasiekti.

(9) Elkitės atsargiai, nereikia purtyti.

Žymos: 48v akumuliatoriaus butelis, virdulys mažas, panasonic servo, oro kondicionierius variklis, 220v elektrinis virdulys, baterija dviratį 36v lg, coxim motorinių fox, fox motociklas, gražus variklis, vaikų virdulys baterija

spalva juoda
Prašymas ebike,elektrinis motoroleris,elektrinė riedlentė,elektra susisiekimas
Talpa
Tipas Ličio Baterijos
Ląstelių Sanyo GA3500mah
Dydis 360*125*90mm
Usb uostą mokestis 1 Metai
Garantija Įtraukti
Sertifikatai CE,FCC, RoHS
Įtampa 36v
Prekės Pavadinimas KARDAI FOX

Parašyti atsiliepimą

Gražus 36V 17.5 ah 18Ah 500w variklis delfinų Li-ion Vandens Virdulys vandens butelis Baterija Panasonic, LG ląstelių su USB jungtis ir įkroviklis

Gražus 36V 17.5 ah 18Ah 500w variklis delfinų Li-ion Vandens Virdulys vandens butelis Baterija Panasonic, LG ląstelių su USB jungtis ir įkroviklis

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų